El 20 i 21 de maig es celebrarà a Les Comes (Súria) un nou esdeveniment per tots els amant de la bicicleta de muntanya, Les Comes BTT.

El dissabte 20 de maig, farem la Pedralada, la qual va dirigida als que volen gaudir d’un fantàstic recorregut amb corriols, descens i molta diversió, però en format “Cross country” i sense la pressió del cronòmetre. Participar no requereix de cap tipus de llicència i l’assegurança està inclosa en el preu (20€).

El diumenge 21 de maig tindrà lloc Les Comes BTT Enduro, una carrera de la Copa Catalana d’Enduro on hi pots participar amb llicència anual o d’un sol dia si només desitges participar a la cursa de Les Comes. Inclou trams cronometrats i entrega de premis, així com la participació a “La Pedralada” de dissabte, la qual servirà per reconèixer el recorregut de la cursa de diumenge.

Tota la informació a www.lescomesbtt.com

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià