La Fira medieval de l’Abat-Monacàlia de Navarcles es configura com una àmplia demostració del comerç, oficis i costums medievals. Fa mil anys va ser fundat el monestir de Sant Benet i sempre ha viscut a la seva ombra, en aquesta fira es celebra la relació tan propera i tot allò que el monestir ha representat per Navarcles des de segle X.

La fira constitueix una autèntica recopilació d’oficis d’abans provinents del tèxtil i la vinya, accions de la vida quotidiana com fer bugada, rentar roba, elaboració de perfums, melmelades, fer matalassos, desgranar blat de moro. Experiència amb tastos monacals, espai gastronòmic, escenes teatralitzades de la vida quotidiana, espectacles itinerants i de carrer, tirolina i altres activitats de monacàlia nen, cultura monacal i Navarcles sota el mar.

Per a més informació, visiteu el web de la Fira medieval de l’Abat-Monacàlia.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià