Al Japó, existeixen vàries tipologies de llanternes o fanalets. La modalitat anomenada ‘Andon’ vol dir anar, llanterna o llum. Es creu que els primers ‘Andon’ els varen utilitzar monjos budistes, com a llums portàtils, durant el període històric japonès de Muromachi (1392-1573).

En aquest taller aprendrem a fer el nostre propi fanalet japonès, podrem decorar el paper vegetal amb els dibuixos o lletres que vulgueu, amb total llibertat creativa: escriure el vostre nom en japonès, ideogrames kanji o els elements decoratius de la Torre Modernista Abadal d’Avinyó. Un taller impartit per Diana Rosell doctora en història de l’art, professora de japonès i divulgadora on recordarem les arrels del modernisme català en les arts del Japó, en el que es va conèixer com a ‘Japonisme‘.

El Taller es realitzarà al porxo del jardí de la Torre Modernista Abadal i en acabar us podreu emportar el fanalet a casa!

  • Cal reserva prèvia al web www.torreabadal.com
  • Data: 26 de Novembre 2023
  • Horari: De 11h a 13h.
  • Preu entrada familiar: 1 nen acompanyat de 1 o 2 adults. Material inclòs. (25€)
    *Amb la compra de la teva entrada estàs ajudant a la conservació del patrimoni. Moltes gràcies!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià