Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa és una proposta cultural d’estiu que s’emmarca en l’entorn natural de la incomparable Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, declarada Arbre Monumental de Catalunya.

En edicions passades, artistes com Els Catarres, Andreu Rifé, Gerard Quintana i Jordi Batiste, Els Amics de les Arts, Beth, Cesk Freixas, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien o Carles Belda han actuat sota l’Alzina. Una proposta que posa en contacte música i natura i que s’ha fet un lloc en l’oferta cultural de les nits d’estiu al Bages.

Us convidem a participar d’unes vetllades inoblidables sota l’Alzina, enmig de boscos i camps, embolcallats de màgia, tranquil·litat i de la bona música que ens hi oferiran.

Aquest any els artistes convidats són:

Manu Guix – Dissabte 17 de juliol a les 8 del vespre

Judit Nedderman – Dissabte 24 de juliol a les 8 del vespre

Ja pots comprar les teves entrades per veure el Manu Guix i/o La Judit Neddermann a Les Vesprades de Fonollosa aquest estiu!

Punts de venda:

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià