Descobreix, en exclusiva, un espai modernista únic i perfectament conservat. La Torre Modernista Abadal és de les poques cases modernistes que continuen pertanyent a la mateixa família des de la seva construcció l’any 1909. Visita guiada a càrrec de l’actual propietària Mònica Abadal, on podràs descobrir les diferents sales i menjador de l’habitatge, el despatx amb l’arbre genealògic de la família des del 1284, algunes de les habitacions privades, la cuina recentment restaurada, el celler centenari i el jardí romàntic, amb anècdotes i curiositats familiars explicades de primera mà per la seva propietària.

I pels que ja hàgiu visitat la casa… VISITEU en exclusiva i per primera vegada OBRIM AL PÚBLIC ‘El pis de les minyones’.

I si vols una experiència més ESPECIAL, vine a la visita guiada i abans o després disfruta d’un VERMUT MUSICAL al Jardí de 12h a 14h amb servei de BARRA.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià