La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat és un reclam gastronòmic i ha esdevingut una de les principals fires gastronòmiques del país i té especial rellevància a la província de Barcelona i, sobretot, a la comarca del Bages.

Se celebra el cap de setmana anterior a la festivitat de Tots Sants i és motiu de visita obligada al municipi pels amants d’uns dels dolços més típics de Catalunya: la coca i el mató de Montserrat.

Les xerrades i demostracions gastronòmiques i culinàries, així com moltes parades d’alimentació, són la base i el reclam principal de la Fira. Tanmateix les diverses demostracions de les entitats del municipi i diverses activitats de caràcter cultural, musical, teatral i festiu, ajuden a complementar l’espai firal i esdevenen un altre dels atractius d’aquesta festa tan arrelada a Monistrol de Montserrat.

Més informació a www.turismemonistrol.cat

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià