Restaurant i Gastrobar
Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo.
Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.
Et recomanem
Manresa
Visita guiada "Manresa cor de Catalunya"
Navarcles
Esport i tranquil·litat al Parc del Llac
Aguilar de Segarra
Visita guiada al castell de Castellar
Navàs
Apropa't a la Natura! Centre de Fauna
Manresa
Experiència Enogastronòmica al Golut
Manresa
Visites guiades regulars al Museu del Barroc de Catalunya
Sant Mateu de Bages
El Bateig de cel
Manresa
Visita al Museu del Barroc de Catalunya
Navàs , Manresa , Sant Vicenç de Castellet , Cardona , Súria , Sallent , Santpedor , Avinyó , Talamanca , Rajadell , Artés , Callús
El joc del Geoparc
Manresa
El Maridatge del Kursaal
Súria
Gimcana medieval al Castell de Súria
Manresa











