Al bell mig de Manresa i d’un Passeig Pere III cosmopolita, s’alça la majestuosa terrassa del teatre Kursaal, que dóna la benvinguda a tots aquells que vénen a gaudir del seu Espai gastronòmic. Situat al primer pis del teatre, l’Espai gastronòmic té el privilegi de situar-se en un dels emplaçaments amb més encant de la ciutat.
El restaurant, projectat per SIAC interiorisme, ha estat concebut com un espai que recorda les sales del nou teatre però que al mateix temps evoqui instants del vell, esdevenint, al final, un espai agradable, càlid i innovador en què els clients, la conversa distesa i el bon menjar acabin sent els autèntics protagonistes d’aquest espectacle anomenat Espai gastronòmic.

El concepte del restaurant està enfocat amb productes de la terra i de qualitat.

Una carta reduïda per preservar al màxim la qualitat de producte i perquè aquesta pugui ser renovada segons els productes de temporada i un menú de 13 euros pensat per ser àgil, simple i de qualitat, és l’aposta del restaurant encapçalat pel restaurador bagenc, Jordi Ruiz.
El restaurant vol també esdevenir autèntic punt de trobada de tots aquells amants de les arts escèniques que abans d’entrar al teatre volen sopar o fer un mos, i d’aquells que un cop acabat l’espectacle tenen ganes de sopar tot comentant l’obra que han vist. Durant les tardes, l’espai es transforma en el lloc perfecte per fer aquelles tertúlies imaginatives, desenfadades, intenses, trivials… que sorgeixen segur, fruit de l’energia que transmeten unes parets plenes de cultura i creativitat.

Nous recommandons

Les labels de qualité des Bages

Punt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Les routes de Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià