El Restaurant Tomás Tradició i el Restaurant To[+] Gastronòmic s’unifiquen sota una única marca i espai: El Restaurant Tomás. A partir d’ara, els clients que vinguin al Tomás (Palà de Torroella, Bages), trobaran una proposta gastronòmica renovada i atractiva, que manté l’essència de la cuina tradicional, amb producte de la terra. Un pas endavant per fer que el Restaurant Tomás continui creixent, de la mà del xef David García i tot el seu equip.

Al nou Restaurant Tomás els comensals podran escollir in situ entre els plats de carta, o bé decidir fer el menú degustació.

Quins plats trobaran els comensals a la carta? Uns clàssics, com les famoses croquetes de pernil, els llagostins arrebossats, els ous estrellats amb patates i pernil ibèric, i altres propostes com el colomí, el suquet de la Costa Brava, el morro de bacallà o el carré de porc rostit. Tot fet amb producte de proximitat, adaptant algunes propostes al producte de mercat setmanal.

Una de les novetats del nou Restaurant Tomás, és l’aposta per un únic menú degustació, l’Orígens. Presentació de snacks, 8 moments salats, i 2 moments dolços. En total una proposta de 10 plats. El menú degustació es podrà complementar amb un maridatge de vins DO del Bages.

Nous recommandons

Les labels de qualité des Bages

Punt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Les routes de Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià