Navàs conserva segles de ruralitat, un passat de vinya, valors i costums. Som finestra oberta al pre-pirineu. Donem pas a Cardona i esdevenim porta d’accés al Berguedà. Tenim la mirada posada a Montserrat.

L’antic territori del municipi de Castelladral, ara Navàs, ofereix naturahistòria, gastronomia… i la tranquil·litat que necessites per gaudir, cuidar-te i viure experiències genuïnes amb parella, família o amics…

Els fruits de la nostra terra són productes amb personalitat i caràcter: el vi, l’oli, la mel, l’embotit, el pa, les verdures i hortalisses, els cereals, les herbes medicinals… Volem potenciar els aliments naturals, ecològics i de proximitat. Prendre consciència d’aquests valors ens ha de permetre viure en un món més sostenible, equilibrat i just.

Descobrir Navàs significa descobrir 80km2 d’indrets, racons, moments i experiències per descobrir un passat de vinyes i oliveres, de pagesia, masos, senyors i creences.

Racons i moments de natura prop de Barcelona per desconnectar, fer salut, relaxar- te, gaudir de tu i la teva gent. Podràs conèixer el territori amb BTT, a cavall o practicant senderisme per diferents rutes, o senzillament descobrint els vestigis arqueològics del nostre passat.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià