On menjar

La gastronomia del Bages és tot un descobriment que has de tastar!

 

Al Bages, hi trobaràs restaurants per a tots els gustos amb plats estrella com el bacallà a la manresana o elaborats amb productes singulars com l’albergínia blanca, les varietats autòctones d’oli o el mató de Montserrat per posar alguns exemples. Tot sempre maridat amb els vins de la DO Pla de Bages.

Et recomanem aquells restaurants amb el certificat Biosphere, perquè són garantia que aposten pels productes de temporada Km0, perquè tenen una estreta col·laboració amb els productors i viticultors del Bages i aposten per un model de turisme responsable compromès amb la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica en tota la seva gestió interna.

Els restaurants adherits a les 4 Temporades Gastronòmiques del Bages menús i cartes amb productes del Bages, de proximitat i de temporada amb especial èmfasi als productes singulars de la comarca.

Els restaurants amb el distintiu Punt d’Informació Turística us podran assessorar sobre les activitats i punts turístics del Bages.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià