Restaurant i Gastrobar
Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo.
Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.
Et recomanem
Manresa
Un matí en bici per la D.O. Pla de Bages.
Sallent
Visites guiades al Poblat ibèric del Cogulló
Santpedor
Rutes autoguiades per l'entorn
Navàs
Escapada oleoturística - Cal Mateu
Navàs
Circuit fix d'orientació a Castelladral
Manresa
Visita guiada "Manresa Ignasiana"
Manresa
Visites interpretades al Parc de la Sèquia
Manresa
El maridatge del Kursaal
Manresa
Centre d'Interpretació Medieval del Carrer del Balç
Artés
Excursions a peu per la muntanya màgica de Montserrat
Manresa
Activitat familiar "Dibuixa el barroc en família" amb Mar...
Castellnou de Bages











