El restaurant Cal Paradís, reuneix tots els requisits per a permetre gaudir de la cuina de muntanya en el seu ambient natural. S’hi destaquen els plats més típics de cada època de l’any, com son les calçotades a l’hivern, però també els menjars fets a la brasa i altres com el conill a les herbes, cansalada, patates emmascarades,etc. i ja en un altre pla, els cargols de muntanya i unes paelles excepcionalment bones (sempre per encàrrec), tant de peix com de carn.
Darrerament, s’ha incorporat la possibilitat de fer menús, que sempre es componen de plats de primera qualitat. A més, cal recordar que els plats del restaurant de Cal Paradís, es poden demanar per emportar.
També cal destacar que permet la celebració de dinars i sopars per a colles i grups, gràcies a la seva capacitat i també distribució. Es disposa de tres menjadors els quals tenen una capacitat variable entre les 12 i les 30 persones, fet que permet oferir un espai exclusiu per gaudir dels àpats.
En tractar-se de menjadors independents ubicats en unes antigues tines de vi, és possible fer-ne la reserva, podent al mateix temps concretar els plats i tancar un pressupost de grup per a l’àpat.
També ofereix servei de càmping.