És a peu de carretera, a 400 metres de l’autopista C-58 i de l’Eix Transveersal C-25, i a 1km del Monestir de Sant benet de Bages. Edifici de grans dimensions, amb una terrassa exterior i àmplia zona per estacionar. Establiment situat al municipi de Sant Fruitós de Bages (Torroella de Baix)
Can Ferrer ofereix una cuina creativa i de mercat de molta qualitat, basada amb la selecció dels millors productes, amb la curosa elaboració dels mateixos i amb unes presentacions modernes.

A tot aixó cal afegir-hi un servei molt acurat. A més de la carta, Can Ferrer, oferix un Menú del Día tant per a dies feiners com para festius i caps de setmana, a preus molt ajustats. Algunes de les mes reconegudes presentacions de Can Ferrer, són: Amanida d’anxoves de Palamós i escalivada; Bacallà amb sanfaina i musselina d’alls confitats; Llenguado a la crema amb panses i pinyons i un llarg etc.

El Restaurant Can Ferrer disposa de salons per a celebracions familiars, banquets, grups d’empresa i altres esdeveniments, eleganment preparats. Tanmateix oferix aparcament gratuit per els seus clients.

També oferix una gran terrassa on celebrar els aperitius de casaments, sopars d’estiu.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià