El restaurant Ospi, situat en el mateix nucli de Sallent i amb una capacitat màxima de 40 comensals, esdevé un lloc perfecte si es busca intimitat i un espai distès on gaudir del plaer de la gasrtonomia amb una oferta de restauració àmplia i de qualitat amb alguns plats poc comuns i detalls cuidats amb la màxima atenció.

En un mateix espai, intenta combinar dues opcions de restauració diferent, per un costat es pot trobar el servei de cafeteria, que a més dels productes i serveis habituals d’un bar-cafeteria, vol destacar per una aposta decidida en una àmplia gamma de pintxos, o el que també s’anomena cuina en miniatura, com a complement dels menús diaris i una carta de nit a un preu tancat. Per l’altre costat, un restaurant on es vol oferir una cuina d’alta qualitat gastronòmica, que inclou plats tradicionals de cuina de mercat, però adaptats a una visió personal i moderna, on a més es poden celebrar trobades i reunions familiars o laborals. També disposen de Registre Sanitari per portar a cap tots aquells events allà on el client vulgui, desde una reunió empresarial fins un casament mes complexe.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià