El Restaurant va endegar el seu negoci l’any 1972, integrat amb l’Hotel i amb una cunia d’origen familiar, combina la cuina tradicional catalana amb la cuina moderna i avantguardista. Els nostres espais ens permeten gaudir d’un sopar romàntic, familiar o d’una celebració amb la màxima professionalitat, elegància i comoditat.

El treball de la cuina familiar i de la terra, combinada amb les noves tendències avanguardistes ens permeten oferir una cuina d’alt nivell, on el detall no és un luxe sinó una obligació. Disposar de productes de primera qualitat i un equip preparat ens permet oferir una bona cuina tradicional.

We recommend

Bages quality labels

Punt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Bages paths

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià