El Camp d’Aprenentatge del Bages forma part de la xarxa de Camps d’Aprenentatge del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Són serveis educatius de suport curricular que treballen conjuntament amb els centres educatius. El seu objectiu és promoure l’aprenentatge competencial dels alumnes a partir d’activitats en entorns singulars de Catalunya.
El CdA del Bages es troba en un entorn humanitzat. Té per objectiu donar a conèixer i fomentar hàbits de minimització de l’impacte de les persones sobre el medi, especialment en la gestió dels recursos geològics, de l’aigua i dels residus.
Tenir la seu a la Casa de la Culla ens permet realitzar també activitats relacionades amb la vinya i el vi, la masia, l’hort i la granja i la meteorologia.

· Les activitats que portem a terme poden ser realitzades en les mateixes instal·lacions de La Culla, en instal·lacions i equipaments d’altres entitats, o bé en itineraris guiats per la comarca. Es realitzen dins l’horari i calendari escolar.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià