El Món Sant Benet és una destinació única que ofereix un munt de propostes per gaudir d’un dia diferent o una estada fantàstica. Començant pel magnífic monestir medieval de Sant Benet de Bages, considerat una de les joies del romànic de Catalunya, que permet fer un viatge únic per la història, acompanyats de fascinants muntatges audiovisuals que sorprenen a cada racó. I dins mateix del monestir, cal aprofitar per endinsar-se en l’antiga residència d’estiueig de la família del pintor modernista Ramon Casas, una mansió que encisa per la seva història i pel caràcter romàntic que ha donat al monestir.

Just a escassos metres del monestir hi trobem la Fundació Alícia, un centre d’investigació en cuina on aprendre a menjar millor.

Tot això, acompanyat d’una oferta gastronòmica de referència amb 3 restaurants i el meravellós hotel Món 4****s, tot en un entorn natural incomparable al costat del riu Llobregat.

La zona on s’ubica el monestir no és casual. Es tracta d’un bon exemple de meandre de grans dimensions, que descriu el Llobregat en aquest punt. Els meandres són formes molt habituals en els rius i rieres del Geoparc, i sigui per les terres fèrtils que generen o per qüestions estratègiques han sigut espais molt utilitzats pels habitants del territori al llargs dels segles.

Gaudeix de les experiències úniques al Món Sant Benet!

Experiència medieval al monestir

Experiència modernista al monestir

Tallers familiars

L’enigma de les joies del monestir

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià