Maridatge de vins Artium amb formatges de la Gavarresa i embotits de Cal Fusteret al pati del Centre d’Interpretació de la casa Torres Amat.
Tant el vi com el formatge i els embotits ofereixen una complexa gamma d’aromes i sabors que fan del seu maridatge tota una ciència!Tant el vi com el formatge ofereixen una complexa gamma d’aromes i sabors que fan del seu maridatge tota una ciència!
La fàbrica de Cal Torres, situada al costat del riu Llobregat, és l’origen de la revolució industrial a la península ibèrica. Actualment, s’ha restaurat, adequat i museïtzat el pati, l’espai que ocupen la turbina i l’antiga fàbrica, als baixos de la casa Torres Amat, transformant-lo en un espai diàfan i polivalent.
COMPRA D’ENTRADES CLICANT AQUÍ
Horari: 20:30h
Lloc: pati restaurat de la casa Torres Amat
Preu
– 10.00€ entrada
Tast a càrrec de Slow Turisme
Accés: Es pot aparcar al pont de la Concòrdia o a algun dels pàrquings de vora el riu i arribar a peu fins al Carrer Pelatera, a tocar del riu. Allí hi ha el centre d’interpretació de l’aigua, des d’on s’inicia l’activitat.