La família Solergibert, des que va establir-se a Artés l’any 1730, s’ha dedicat al conreu de la vinya. Durant els anys 80-90 comencem a fer analítiques dels terrenys i plantem els millors portaempelts. Emparrem vinyes conduint-les cap a unes produccions petites, controlades i de gran qualitat. Al 1992 comença la renovació en els sistemes d’elaboració, l’inoxidable, els cellers climatitzats, etc, i finalment, a l’any 1995, la concessió de la Denominació d’Origen Pla de Bages.

Te recomendamos

Los distintivos de calidad del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Los caminos del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

Ir al contenido