Els germans Forn, amb la determinació del seu pare Joan, començen a fixar la mirada en la finca de Castellfollit del Boix per recuperar el batec dels vins ecològics en un racó ocult i paradisíac de Catalunya. Les vinyes estan envoltades d’extensions petites de cultius diversos, delimitades per feixes i terrasses que testimonien l’envergadura i la importància de la finca durant la segona meitat del S.XIX.

El celler se situa en un paratge assolellat a 650m d’altitud, on predomina el clima continental amb una amplitud i contrast tèrmic dia-nit, que promou la síntesi d’aromes en els vins.

Per altra banda, les varietats plantades són el Picapoll blanc, la Mandó i el Cabernet Franc. S’ha recuperat una vinya vella de Sumoll de l’any 1949. Tota la vinya és de propietat i per potenciar els paràmetres organolèptics i de qualitat, es treballa amb un rendiment baix de la vinya; la verema és manual amb caixes de 12 quilos

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri