20 de setembre de 2019

ENS BAGES TURISME

 

El 3 de juliol de 2012 en el Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Bages es va parlar per primera vegada de crear un ens comarcal de turisme. A partir d’aquí es va fer un llarg camí, de nombroses reunions i documents de treball perquè Bages Turisme, l’entitat impulsada pel Consell Comarcal del Bages i coliderada per l’Ajuntament de Manresa per aglutinar i impulsar les iniciatives turístiques a la comarca, fos una realitat.

Bages Turisme; ens jurídic pròpi que va ser constituït formalment el 23 de novembre del 2015. Bages Turisme és doncs una organització especial, integrada dins el Consell Comarcal que té com a finalitat la planificació, la gestió i la promoció del turisme a la comarca. Esta integrada pel Consell Comarcal del Bages i pels ajuntaments i té previst la incorporació d’empreses privades.

Com funciona Bages Turisme?

  • 1 Comissió Executiva cada trimestre, sempre en dilluns a les 18.30h al Consell Comarcal. Seguiment de les actuacions realitzades i presa de decisions.

Qui forma part de la CE?: Cardona, Manresa, Monistrol de Montserrat, Mura, Rajadell, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Súria, Consell Comarcal del Bages, Bages Impuls.

  • 2 Plenaris anuals, un al febrer i un a l’octubre, en dilluns a les 19h. Aprovació pressupost i Pla d’Accions. Seguiment de les actuacions realitzades i presa de decisions.
  • Responsable tècnica de l’execució del Pla de Treball de Bages Turisme: Montserrat Selga, cap tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Bages.
  • Reunions trimestrals i contacte per temàtiques concretes amb els tècnics municipals de turisme/promoció econòmica de tots els municipis (directament amb un representat polític quan no hi ha tècnic de referència). Seguiment i contacte freqüent.

 

Reptes 2019

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function themify_is_shop() in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php:116 Stack trace: #0 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(375): themify_verify_assignments(Array) #1 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/views/render.php(18): Themify_Popup->is_popup_visible(8483) #2 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(169): include('/home/bagesturi...') #3 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(191): Themify_Popup->load_view('render.php', Array) #4 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(287): Themify_Popup->render('') #5 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('' in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php on line 116