20 de setembre de 2019

ENS BAGES TURISME

 

El 3 de juliol de 2012 en el Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Bages es va parlar per primera vegada de crear un ens comarcal de turisme. A partir d’aquí es va fer un llarg camí, de nombroses reunions i documents de treball perquè Bages Turisme, l’entitat impulsada pel Consell Comarcal del Bages i coliderada per l’Ajuntament de Manresa per aglutinar i impulsar les iniciatives turístiques a la comarca, fos una realitat.

Bages Turisme; ens jurídic pròpi que va ser constituït formalment el 23 de novembre del 2015. Bages Turisme és doncs una organització especial, integrada dins el Consell Comarcal que té com a finalitat la planificació, la gestió i la promoció del turisme a la comarca. Esta integrada pel Consell Comarcal del Bages i pels ajuntaments i té previst la incorporació d’empreses privades.

Com funciona Bages Turisme?

  • 1 Comissió Executiva cada trimestre, sempre en dilluns a les 18.30h al Consell Comarcal. Seguiment de les actuacions realitzades i presa de decisions.

Qui forma part de la CE?: Cardona, Manresa, Monistrol de Montserrat, Mura, Rajadell, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Súria, Consell Comarcal del Bages, Bages Impuls.

  • 2 Plenaris anuals, un al febrer i un a l’octubre, en dilluns a les 19h. Aprovació pressupost i Pla d’Accions. Seguiment de les actuacions realitzades i presa de decisions.
  • Responsable tècnica de l’execució del Pla de Treball de Bages Turisme: Montserrat Selga, cap tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Bages.
  • Reunions trimestrals i contacte per temàtiques concretes amb els tècnics municipals de turisme/promoció econòmica de tots els municipis (directament amb un representat polític quan no hi ha tècnic de referència). Seguiment i contacte freqüent.

 

Reptes 2019

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri