20 de setembre de 2019

GUIA DE VIATGE DEL GEOPARC

NOTÍCIA:

L’any 2018 des del Consell Comarcal del Bages amb el suport de la Diputació de Barcelona vam editar la guia de viatge del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central (Geoparc)

Un Geoparc és un territori ben delimitat, amb una forta personalitat i un patrimoni geològic excepcional que promou una estratègia de desenvolupament socioeconòmic sostenible. 

El Geoparc de la Catalunya Central és el primer Geoparc que hi va haver a Catalunya. El Geoparc agrupa una oferta de qualitat avalada per la UNESCO que integra cultura, natura, gastronomia, geologia i mineria. 

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest territori singular i únic es va editar la guia de viatge del Geoparc de la Catalunya Central. 

Una guia personalitzada editada per Petit Futé, el principal prescriptor de continguts turístics en francès de tot el món que té guies de viatge de destinacions i temàtiques, que també és un mitjà de comunicació líder a tots els països francòfons i que és multiplataforma: imprès, digital i web. 

Aquesta guia és un pas molt important per la destinació Geoparc ja que recull tots els atractius turístics d’aquest territori i conta amb la implicació de tots els municipis que el formen. A més a més té l’objectiu de consolidar la imatge turística de la destinació: la concepció mental, les impressions i valors que es projecten des d’aquest territori tant singular situat a la comarca del Bages, part del Moianès i el municipi de Collbató.

 

DOCUMENTS ADJUNTS: PDF de la guia en CATALÀ I CASTELLÀ

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià