24 de gener de 2020

Sessió informativa programes Biosphere Responsible Tourism i Punts d’informació Turística

Us convidem a la sessió informativa dels programes de competitivitat turística Biosphere Responsible Tourism i Punts d’informació Turística, on explicarem els beneficis i avantatges d’adherir-se a aquest programes.
Aprofitarem també per a presentar-vos breument les accions que des de Bages Turisme durem a terme aquest any amb la finalitat de millorar i promocionar l’oferta turística de la comarca.

Dia: Dimecres 12 de febrer de 2020
Horari: 9.30 a 11.30am
Ubicació: Collbaix Celler el Molí, al Camí de Rajadell Km 3, 08241 Manresa
Organitza: Diputació de Barcelona i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages
Inscripció: És necessari confirmar la vostra assistència a través d’aquest formulari:  
 
M’inscric a la sessió

Biosphere turisme responsable

Què és?

– El Biosphere Responsible Tourisme és un distintiu de qualitat que reconeix les empreses i els establiments compromesos amb la sostenibilitat. Alhora, els ofereix assessorament, perquè la seva gestió interna sigui el màxim d’eficient a través de manuals de bones pràctiques.

– En el cas concret de la nostra comarca, el segell va acompanyat també del distintiu d’empresa adherida al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

Punts d’informació turística (PIT)

Què és?

– El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre l’oferta turística de la comarca.

– La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada i a oferir-los

 
Us hi  esperem!

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià