24 de gener de 2020

Sessió informativa programes Biosphere Responsible Tourism i Punts d’informació Turística

Us convidem a la sessió informativa dels programes de competitivitat turística Biosphere Responsible Tourism i Punts d’informació Turística, on explicarem els beneficis i avantatges d’adherir-se a aquest programes.
Aprofitarem també per a presentar-vos breument les accions que des de Bages Turisme durem a terme aquest any amb la finalitat de millorar i promocionar l’oferta turística de la comarca.

Dia: Dimecres 12 de febrer de 2020
Horari: 9.30 a 11.30am
Ubicació: Collbaix Celler el Molí, al Camí de Rajadell Km 3, 08241 Manresa
Organitza: Diputació de Barcelona i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages
Inscripció: És necessari confirmar la vostra assistència a través d’aquest formulari:  
 
M’inscric a la sessió

Biosphere turisme responsable

Què és?

– El Biosphere Responsible Tourisme és un distintiu de qualitat que reconeix les empreses i els establiments compromesos amb la sostenibilitat. Alhora, els ofereix assessorament, perquè la seva gestió interna sigui el màxim d’eficient a través de manuals de bones pràctiques.

– En el cas concret de la nostra comarca, el segell va acompanyat també del distintiu d’empresa adherida al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

Punts d’informació turística (PIT)

Què és?

– El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre l’oferta turística de la comarca.

– La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada i a oferir-los

 
Us hi  esperem!

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri