17 de març de 2020

INFORMACIÓ D’INTERÈS PER AL SECTOR TURÍSTIC SOBRE LA INCIDÈNCIA DEL CORONAVIRUS

Amb motiu de l’evolució i incidència del SARS-CoV-2 a Catalunya i seguint les recomanacions de les autoritats de Salut i de les instruccions internes del Consell Comarcal del Bages, totes les jornades i actes organitzats per l’ens Bages Turisme previstos fins a 15 d’abril inclòs queden posposats fins que s’aixequin les mesures de prevenció.

Així mateix, amb l’objectiu de mitigar els efectes econòmics del Covid-19 sobre el nostre sector turístic, us informem que des del Govern de la Generalitat s’ha posat a disposició de les empreses una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros que es formalitzarà  a través d’entitats financeres amb l’aval de l’Institut Català de Finances (ICF) o d’Avalis de Catalunya.

En aquest enllaç http://www.icf.cat/ca/productes-financers/avals/icf-avalis-liquiditat trobareu tota la informació sobre la línia ICF – AVALIS LIQUIDITAT que té com a finalitat cobrir les necessitats de liquiditat de les pimes catalanes.

D’altra banda, des de Turisme de la Generalitat han habilitat també la secció http://act.gencat.cat/covid19/ dins del seu web per compartir el màxim d’informació d’interès en aquests moments complicats. 

La direcció general de Turisme ha creat també una sèrie de preguntes freqüents sobre les afectacions al turisme del Covid-19. Així mateix, posa a disposició del sector turístic la bústia cqc.turisme.empresa@gencat.cat per respondre a consultes relacionades amb les mesures decretades amb motiu de l’estat d’alarma aplicables als establiments turístics.

Esperem que tota aquesta informació us pugui ser d’utilitat.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià