15 d'abril de 2020

PUBLICACIÓ DE LES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A PROFESSIONALS I MICROEMPRESES DEL SECTOR TURÍSTIC DE CATALUNYA AFECTATS PEL COVID-19

PUBLICACIÓ DE LES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A PROFESSIONALS I MICROEMPRESES DEL SECTOR TURÍSTIC DE CATALUNYA AFECTATS PEL COVID-19

 

Informem que avui s’han publicat les bases per a la convocatòria d’ajuts per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

 

Si us plau, tingueu en compte el següent: 

 • Llegiu amb atenció les bases de l’ajut adjuntes i reviseu dubtes concrets amb el vostre gestor. Recordeu que teniu habilitada també la bústia de correu cqc.turisme.empresa@gencat.cat per a consultes.
 • La publicació de les bases que regulen la convocatòria ha estat avui, de manera que demà ja serà possible sol·licitar l’ajut.
 • Recordeu que l’adjudicació d’ajuts és per concurrència competitiva, de manera que s’adjudica per ordre d’entrada de sol·licitud sempre que es compleixin els requisits estipulats. Per tant, us recomanem que demà mateix entreu la vostra sol·licitud si compliu amb els requisits
 • Recordeu a tenir a punt la signatura electrònica i la documentació necessària per emplenar el formulari de sol·licitud i la declaració responsable, tal com s’especifica al Punt 6 Sol·licituds i documentació de les bases de la convocatòria. 
 • Atès que la presentació de la sol·licitud s’ha de signar electrònicament, si no disposeu de signatura electrònica, ho podreu fer a través de l’idCat mòbil (https://idcatmobil.seu.cat). Podeu trobar les directrius per a donar-vos d’alta a idCat mòbil:
  • Aquí, si disposeu de certificat digital:
  • Aquí, si no disposeu de certificat digital (necessari DNI o targeta Cat Salut). 
 • Si no heu fet mai cap tràmit telemàticament, us recomanem aquest vídeo explicatiu del procés.  
 • Us enllacem la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya en cas que necessiteu consultar-la. 

 

Finalment, us deixem amb aquest vídeo d’Octavi Bono, Director General de Turisme a Catalunya, on fa alguns aclariments sobre aquests ajuts en concret. 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià