27 de maig de 2020

AJUTS CONSELL COMARCAL DEL BAGES

Us informem el ple del Consell Comarcal va aprovar dilluns 25 de maig les Bases Reguladores per a la concessió d’ajudes per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.   

Els ajuts seran entre 300 i 1.000 euros per a les activitats que hagin patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que es pugui rebre, per a la mateixa finalitat, d’altres entitats o persones públiques o privades.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des del dia següent de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el BOPB i es preveu que la convocatòria estigui publicada a finals de la setmana vinent (5 de juny) i que el termini per entrar les sol·licituds s’iniciï el 8 o 9 de juny.

Us enllacem les Base aprovades i una infografia. Us demanem que ens ajudeu a fer la màxima difusió possible, ja que la voluntat del Consell Comarcal del Bages és que aquesta informació arribi a tot el teixit productiu de la comarca.

Per qualsevol consulta, us podeu adreçar al correu  ajutscovid@ccbages.cat 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià