27 de maig de 2020

AJUTS CONSELL COMARCAL DEL BAGES

Us informem el ple del Consell Comarcal va aprovar dilluns 25 de maig les Bases Reguladores per a la concessió d’ajudes per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.   

Els ajuts seran entre 300 i 1.000 euros per a les activitats que hagin patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que es pugui rebre, per a la mateixa finalitat, d’altres entitats o persones públiques o privades.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des del dia següent de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el BOPB i es preveu que la convocatòria estigui publicada a finals de la setmana vinent (5 de juny) i que el termini per entrar les sol·licituds s’iniciï el 8 o 9 de juny.

Us enllacem les Base aprovades i una infografia. Us demanem que ens ajudeu a fer la màxima difusió possible, ja que la voluntat del Consell Comarcal del Bages és que aquesta informació arribi a tot el teixit productiu de la comarca.

Per qualsevol consulta, us podeu adreçar al correu  [email protected] 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri