20 de maig de 2020

El Rebost del Bages i la revista Cuina organitzen un Instagram Live per donar a conèixer els olis del Bages

 

  • Es farà el dissabte 23 de maig a la 1 del migdia des dels perfils d’Instagram @bagesturisme i @cuinacat

 

El Rebost del Bages i la revista Cuina han organitzat per al proper dissabte 23 de maig una presentació d’olis del Bages a través de la plataforma Instagram Live. Des del Rebost del Bages es treballa conjuntament amb la Taula de l’Oli per posar en valor l’oli de varietats locals que es produeix a la comarca.

La presentació començarà a la 1 del migdia i es podrà seguir en directe des dels perfils d’Instagram @bagesturisme i @cuinacat. Hi intervindran per part de la revista Cuina el seu director, Josep Sucarrats, i per part de Bages Turisme Sergi Cámara, productor del Bages, membre de la Taula de l’Oli i tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya. Tots dos mantindran un diàleg en el que parlaran dels beneficis de l’oli d’oliva, les característiques de l’oli del Bages, l’oleoturisme i el valor dels productes de proximitat, una tendència que ha anat a l’alça aquests darrers mesos.

Després, s’explicarà com es fa un tast d’olis i es tastaran cinc olis del Bages: 

Tots els productors disposen de canal de venda online o servei d’entrega a domicili per tal que les persones que vulguin puguin adquirir-los i tastar-los el dia de l’esdeveniment.

La Taula de l’Oli del Bages la integren els productors de la comarca Abadal, Collbaix – Celler el Molí, Ampans, Art-oli, El Molí del Mig, Entrebosc, Heretat Oller del Mas, Hort del Navarro, Molí d’oli Roch del Bages, Obaga de l’Agneta, Oli Migjorn i The BOOC.

En aquests moments d’incertesa, hem de continuar apostant pel producte de proximitat i apropar-lo a la ciutadania. Per això s’han d’impulsar accions com aquesta, que ens permeten donar a conèixer i posar en valor l’oli que es produeix a la nostra comarca. Tenim un producte singular i d’un gran valor gastronòmic, que hem de potenciar. 

Ens acompanyeu?

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià