5 de juny de 2020

Personatges coneguts del Bages promocionen la comarca en una campanya impulsada per Bages Turisme

 

  • El basquetbolista Rafa Martínez, el cineasta David Victori o la periodista Núria Bacardit són alguns dels famosos locals que recomanen el seu lloc preferit de la comarca

 

Amb l’objectiu d’atraure visitants de cara a la propera temporada d’estiu, Bages Turisme llança una campanya que compta amb el suport de diferents personatges coneguts de la comarca. El basquetbolista Rafa Martínez, el cineasta David Victori, els músics Natxo Tarrés i Ferran Gallart, la periodista Núria Bacardit, el patinador Pere Marsinyach i la bloguera gastronòmica Olga Vila són les cares conegudes que recomanen el seu lloc preferit del Bages.

La campanya porta per títol “Secrets del Bages” i s’estructura en diferents vídeos en què cadascun d’aquests personatges explica quin és el seu lloc secret de la comarca. Els vídeos es podran veure a les xarxes socials de Bages Turisme (Facebook, Twitter i Instagram).

El casc antic de Santpedor, La Sèquia, la muntanya de Montserrat o Cardona són alguns dels llocs que apareixen a les recomanacions d’aquestes persones. La campanya s’ha plantejat com una acció per impulsar el turisme al Bages aquesta temporada d’estiu. Des que va començar el confinament, Bages Turisme treballa intensament per donar suport a les empreses del sector i ajudar-les a superar la crisi provocada per la Covid19. Un dels aspectes en els quals es vol incidir més és en posicionar el territori com a destinació segura i de confiança, lluny de les aglomeracions i amb una bona oferta de turisme de natura i aire lliure.

Video promocional

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià