21 de setembre de 2020

Enxarxa’t – Sessió de networking entre productors i elaboradors i restaurants i/o comerços del Bages

Enxarxa’t – Sessió de networking entre productors i elaboradors i restaurants i/o comerços del Bages

 

Ets un productor agroalimentari del Bages i vols donar a conèixer el teu producte? 

Ets un restaurant o un comerç i voldries conèixer millor els productes que s’elaboren al territori?

 

No et perdis l’Enxarxa’t 2020! El proper dia 19 d’octubre, de 10 a 12 hores del matí, al mercat de Puigmercadal de Manresa es desenvoluparà aquest networking amb un doble objectiu: per als productors i elaboradors agroalimentaris, poder donar a conèixer el seu producte i arribar a restaurants i comerços de proximitat. Per a aquests, incorporar producte de qualitat i proximitat a la seva oferta, per tal de donar-li un valor afegit a la mateixa. Amb això, es busca millorar els circuits de comercialització de proximitat dels productes agroalimentaris del Bages i potenciar la seva presència en la xarxa comercial local.  Cartell

 

El format de l’activitat serà en inici presencial, llevat el cas d’impossiblitat per restriccions derivades de la COVID-19. Donat aquest supòsit, el networking passaria a ser online. Aquest canvi es comunicaria prèviament a totes les persones inscrites. 

 

El networking és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es podran formalitzar fins el proper 13 d’octubre, mitjançant aquest formulari 

 

PROGRAMA

  • 10:00h Benvinguda i presentació.
  • 10:10h. Presentació de la dinàmica. 
  • 10:15h.  Entrevistes per parelles. Realització de breus reunions entre productors/elaboradors amb comerços que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col•laboracions. 
  • 11:45*. Agraïments i fi de la jornada.

 

*Nota: Inscripció obligatòria (límit 13 d’octubre) a través d’aquest formulari. 

Les empreses agroalimentàries disposareu d’una taula on poder fer una petita exposició de producte, si així ho considereu. 

Les empreses agroalimentàries podreu venir entre les 09:30h i les 9:45h per muntar el vostre espai i tenir-ho llest per a l’inici de l’Enxarxa’t. 

És recomanable que porteu targetes de presentació, així com altre material promocional que considereu (portàtil, tauletes, catàlegs, etc.)

L’hora de finalització pot variar en funció del nombre total de participants i de les entrevistes a realitzar..

 

MESURES COVID-19

S’ha de respectar en tot moment la distància interpersonal i cal portar mascareta durant tot l’acte

És obligatori comunicar la impossiblitat d’assistència

Es prega responsabilitat individual i abstenir-se d’assistir en cas de mostrar algun símptoma compatible amb la COVID-19

NO hi haurà tastos de producte in situ. Els productors podran portar mostres de producte individualitzades per tal de donar-les als potencials clients, però en cap cas es podran consumir durant el networking. 

 

ORGANITZADORS

 – Consell Comarcal del Bages (Rebost del Bages)

 – Ajuntament de Manresa (Anella Verda)

 

DINAMITZADORS 

 – Raiels, iniciatives que arrelen

 

COL·LABORADORS

 – Diputació de Barcelona (Xarxa Productes de la Terra)

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià