18 de novembre de 2020

Cinc influencers catalanes visiten el Bages més sostenible

El passat dissabte dia 14 de novembre les influencers Susanna Ginesta, Laura Galán, Tania Ansón, Génesis Pugliese i Maria Farrés van visitar la nostra comarca i van mostrar a les seves xarxes socials la potencialitat del Bages com a destinació singular i sostenible. Totes cinc van promocionar la comarca acompanyades de Bages Turisme i la comunitat viatgera catalana Nomadizers. Aquesta escapada té com a objectiu donar a conèixer aquesta destinació propera i única, així com destacar el turisme sostenible de la zona i el paisatge rural i natural del territori.

Bages Turisme va preparar un itinerari únic per a les influenciadores, de manera que van poder conèixer les tines de la Vall de Flequer, el castell de Cardona, la Sèquia, el Monestir de Sant Benet de Bages i la ciutat de Manresa. A més, durant la visita van poder gaudir de la gastronomia que ofereix el rebost del Bages.

Amb aquesta acció, les influencers van utilitzar les seves xarxes socials per apropar el Bages als seus seguidors més joves i destacar la importància del turisme rural i sostenible en aquesta època post-covid-19. Els perfils de les cinc influenciadores sumen més de 120.000 seguidors en total. 

A continuació podeu veure un video resum de la jornada promocional

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià