15 de gener de 2021

Sessió de sensibilització PIT i Biosphere 2021

Sessió de sensibilització virtual PIT i Biosphere 2021

 

Us convidem a la sessió informativa dels programes de competitivitat turística Biosphere Responsible Tourism i Punts d’informació Turística 2021, on explicarem els beneficis d’adherir-se a aquests programes.

 

Dia: Dijous 4 de febrer de 2021

Horari: 10h a 11.20h del matí

Enllaç: Zoom  ID de reunió: 858 1242 9997 i codi d’accés: 653269

Organitza: Diputació de Barcelona i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages

Inscripció: Confirmeu la vostra assistència a través d’aquest formulari  

 

Biosphere turisme responsable

Què és?

  • El Biosphere Responsible Tourisme és un distintiu de qualitat que reconeix les empreses i els establiments compromesos amb la sostenibilitat. Alhora, els ofereix assessorament, perquè la seva gestió interna sigui el màxim d’eficient a través de manuals de bones pràctiques.
  • En el cas concret de la nostra comarca, el segell va acompanyat també del distintiu d’empresa adherida al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.
  • Consulteu les empreses de la comarca ja adherides. 

 

Punts d’informació turística (PIT)

Què és?

  • El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre l’oferta turística de la comarca.
  • La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada i establir connexions amb la resta d’agents del territori. 
  • Consulteu les empreses adherides al programa PIT   

 

Us hi  esperem!

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià