5 de març de 2021

Arrenquen els Tallers de Turisme i el Programa de Punts d’Informació Turística a la comarca

ARRENQUEN ELS TALLERS DE TURISME I EL PROGRAMA DE PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA AL BAGES

 

 

El proper dimarts dia 9 s’inicia el programa de Punts d’Informació Turística al Bages, projecte liderat per la Diputació de Barcelona, i que s’implanta en els territoris mitjançant els Consells Comarcals. 

 

El programa de Punts d’Informació Turística (PIT), vol dotar a la comarca del màxim nombre de Punts d’Informació Turística complementaris on el turista tingui possibilitat de ser informat de l’oferta turística existent, alhora que pugui rebre assistència i suport en l’organització de la seva estada. Alhora és un programa idoni per posar en contacte tots els agents turístics de la comarca i crear xarxa i sinergies.

 

Els destinataris del programa són equipaments i serveis vinculats al turisme, tant públics com privats: restaurants, allotjaments, museus, centres interpretació, biblioteques, agències, oficines d’atenció al ciutadà…

 

La primera sessió del dia 9 anirà adreçada a les empreses i equipaments que inicien el programa, i posteriorment les més de 70 empreses que ja integren el PIT al Bages es sumaran a les diverses formacions que s’han preparat per a aquest any. 

 

D’altra banda, el primer Taller de Turisme tindrà lloc el dia 18 de març a les 09:30h del matí, mitjançant l’aplicatiu Zoom. Aquestes sessions, organitzades per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona estan adreçades a empreses privades i entitats públiques vinculades al sector turístic, i busquen ajudar a millorar la competitivitat del sector. 

 

La temàtica del primer taller és Gestió de la reputació en temps de COVID, orientat a sensibilitzar sobre la importància de gestionar la reputació online, amb èmfasi en l’autogestió i l’aprofitament dels recursos que proporciona la Xarxa.

 

Totes les persones interessades a inscriure’s al taller, ho poden fer a través d’aquest enllaç. 

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri