5 de març de 2021

Arrenquen els Tallers de Turisme i el Programa de Punts d’Informació Turística a la comarca

ARRENQUEN ELS TALLERS DE TURISME I EL PROGRAMA DE PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA AL BAGES

 

 

El proper dimarts dia 9 s’inicia el programa de Punts d’Informació Turística al Bages, projecte liderat per la Diputació de Barcelona, i que s’implanta en els territoris mitjançant els Consells Comarcals. 

 

El programa de Punts d’Informació Turística (PIT), vol dotar a la comarca del màxim nombre de Punts d’Informació Turística complementaris on el turista tingui possibilitat de ser informat de l’oferta turística existent, alhora que pugui rebre assistència i suport en l’organització de la seva estada. Alhora és un programa idoni per posar en contacte tots els agents turístics de la comarca i crear xarxa i sinergies.

 

Els destinataris del programa són equipaments i serveis vinculats al turisme, tant públics com privats: restaurants, allotjaments, museus, centres interpretació, biblioteques, agències, oficines d’atenció al ciutadà…

 

La primera sessió del dia 9 anirà adreçada a les empreses i equipaments que inicien el programa, i posteriorment les més de 70 empreses que ja integren el PIT al Bages es sumaran a les diverses formacions que s’han preparat per a aquest any. 

 

D’altra banda, el primer Taller de Turisme tindrà lloc el dia 18 de març a les 09:30h del matí, mitjançant l’aplicatiu Zoom. Aquestes sessions, organitzades per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona estan adreçades a empreses privades i entitats públiques vinculades al sector turístic, i busquen ajudar a millorar la competitivitat del sector. 

 

La temàtica del primer taller és Gestió de la reputació en temps de COVID, orientat a sensibilitzar sobre la importància de gestionar la reputació online, amb èmfasi en l’autogestió i l’aprofitament dels recursos que proporciona la Xarxa.

 

Totes les persones interessades a inscriure’s al taller, ho poden fer a través d’aquest enllaç. 

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià