16 de novembre de 2023

Sorteig nadalenc 2023

Sorteig nadalenc 2023

Un any més estem contents d’anunciar que torna el gran sorteig nadalenc de Bages Turisme a Instagram amb un gran premi per conèixer el Bages!

Què sortegem?

🏆 PREMI: “Visita del silenci entre vinyes al Celler Abadal i Allotjament a la Garriga de Castelladral per a 2persones” (valorat en 265€).

Inclou:

1 nit per a dues persones amb exmorzar inclòs a la Garriga de Castelladral amb unes vistes increïbles a Montserrat.

Visita per a dues persones al Celler Abadal de la #RutadelviDOPladeBages per a gaudir al vostre gust del paisatge la gastronomia i el vi.

 

El paquet a sortejar és el següent: 

Què has de fer per a participar-hi?

Molt senzill:

1️⃣ Segueix a @bagesturisme

2️⃣ Fes like a aquesta publicació❤️

3️⃣ Etiqueta el perfil d’Instagram de la persona amb qui t’agradaria gaudir el premi als comentaris (cada comentari = 1 participació)

📌Pots participar tants cops com vulguis sempre que etiquetis a persones diferents (i reals).

⏳ Tens temps fins al 2 de gener de 2024 a les 12h de la nit. Donarem a conèixer els guanyadors/es a través del nostre perfil i web l’endemà.

⚠️ Mai no et demanarem targetes ni comptes bancaris, ni que cliquis cap enllaç a través d’Instagram. Ves alerta amb perfils que es vulguin fer passar per nosaltres⚠️

 

Participa i moltíssima sort!☘️

👉🏼 Consulta les bases del concurs.

 

GUANYADORA

@mj_mylady0000 – SORTEIG COMMENTPICKER

El sorteig s’ha realitzat sense incidències el dia 3 de gener a les 12h i 12min del matí. La guanyadora compleix amb els requisits de participació.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià