L’ essència rural del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac és un dels trets més característics d’aquest meravellós territori. El poble de Mura és un d’aquells llocs on pots viatjar en el temps i degustar verdures amb gust de verdures, tast l’oli fet al molí i acompanyar-ho amb el millor vi.

El Pere, el teu amfitrió t’espera a casa seva, un autèntic molí convertit en Museu, on t’introduirà en la tradició agrícola. Passaràs un matí vivint una autèntica experiència de camp, coneixent i degustant els olis i vins locals. Una immersió a la vida rural, on a través dels sentits connectaràs amb el passat i apreciaràs la riquesa que ens dóna la terra. A l’estiu podràs fer-te la teva pròpia cistella de verdures de l’hort del Molí.

Una vegada finalitzada la visita al Molí, podràs viure una experiència gastronòmica, degustar la millor cuina de proximitat i de temporada de Mura que et farà connectar amb la terra a través del paladar.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià