L’ essència rural del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac és un dels trets més característics d’aquest meravellós territori. El poble de Mura és un d’aquells llocs on pots viatjar en el temps i degustar verdures amb gust de verdures, tast l’oli fet al molí i acompanyar-ho amb el millor vi.

El Pere, el teu amfitrió t’espera a casa seva, un autèntic molí convertit en Museu, on t’introduirà en la tradició agrícola. Passaràs un matí vivint una autèntica experiència de camp, coneixent i degustant els olis i vins locals. Una immersió a la vida rural, on a través dels sentits connectaràs amb el passat i apreciaràs la riquesa que ens dóna la terra. A l’estiu podràs fer-te la teva pròpia cistella de verdures de l’hort del Molí.

Una vegada finalitzada la visita al Molí, podràs viure una experiència gastronòmica, degustar la millor cuina de proximitat i de temporada de Mura que et farà connectar amb la terra a través del paladar.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri