Can Puig és una masia del 1671, totalment reformada a l’any 2000 i adaptada com a casa de colònies i sortides d’un dia, que forma part de la Xarxa d’instal·lacions juvenils de la Generalitat de Catalunya, amb al codi de registre CC000376.

L’entorn de bosc, amb Montserrat al fons, entre Manresa i Igualada i la proximitat del poble de Sant Salvador de Guardiola, fan d’aquesta masia el lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat amb la màxima seguretat.

A la casa, hi podeu fer colònies i sortides escolars, colònies d’estiu en anglès i alemany, trobades d’entitats, dinars de grups, aniversaris o estades amb agrupaments, caus i mijacs.

Capacitat per 120 persones

– 2 menjadors per 80 persones

– 2 Sales d’activitats

– Camp de futbol i bàsquet

– Piscina (només en temporada)

– Bosc propi (3 hectàrees)

– Calefacció

– Hi podeu trobar un poblat indi, el vaixell pirata, el bosc màgic dels follets, entre altres espais… en total més de 100 hectàrees per gaudir al màxim!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià