La Vila d’Argençola és un allotjament situat a Castellnou de Bages.

Masia totalment aïllada envoltada de camps i boscos, amb un bon accés per carretera esfaltada i propera a un rierol.

Disposa de dos apartaments, els Llacs (8 places) i Les Fonts (6 places).  Té tots els serveis, bany a les habitacions, llar de foc, cuina equipada i un jardí amb barbacoa i hort ecològic.

Masia situada a la Vall d’Argençola, marca impulsada per l’Ajuntament de Castellnou de bages, per unir en una estratègia comuna les iniciatives turístiques d’aquest singular indret. La vall d’Argençola, documentada des del s. X, està situada al nord del municipi de Castellnou de Bages. La vall segueix el curs de la riera de Tordell (també coneguda com a riera d’Argençola) fins a desembocar al riu Cardener, a Súria. En el seu trajecte ens deixa un bell paisatge enmig de boscos, conreus, cases de pagès i indrets d’interès cultural i patrimonial.

Actualment tres establiments de turisme rural s’uneixen sota la marca Vall d’Argençola. La Vila, un paradís romàntic. Situada al lloc històric d’Argençola, està acompanyada per l’església de Santa Eulàlia. La vila és un somni romàntic creat a inicis del s. XX per l’industrial barceloní Manuel Saladrigas i inspirat en el món wagnerià.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià