Enoturismo y gastronomía

La Denominació d’Origen Pla de Bages és el distintiu que agrupa catorze cellers hareus de la llarga tradició vitivinícola de la que va ser, al segle XIX, la comarca amb més vinya de Catalunya. El Bages és una terra de vins negres i generosos, amb una vareitat autòctona que, paradoxalment, és un blanc fresc i afruitat: el picapoll.

El Bagés és també un territori d’oliveres amb història ja que el conreu de l’olivera es remunta a temps remots i així ho evidencien certs vestigis que ens demostren la tradició d’aquest cultiu i l’obtenció d’oli al territori: premses d’oli, cups de pedra, pedres de molí, construccions de pedra seca, pedres de premesa , entre d’altres.

Leer más

Los distintivos de calidad del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Los caminos del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

Ir al contenido