La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s’uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del Càntut. Cançons de tradició oral.

Sota el nom Udolç, Alba Careta i Henrio emprenen un viatge oníric per diverses d’aquestes i altres cançons de bressol, principalment de les comarques gironines i recollides en l’arxiu del Càntut. Tant el disc com l’espectacle en directe compta amb la producció i les guitarres de Santi Careta.

La posada en escena d’aquest treball ofereix un viatge sensorial que va molt més enllà de la música. Amb tres músics a l’escenari i una gran varietat d’instruments, el públic podrà gaudir d’un ampli imaginari de sons i colors i en aquesta ocasió en un entorn únic com és la sala principal de la Torre Modernista Abadal, que ha estat l’escenari també de les fotografies que acompanyen el disc així com del videoclip de la cançó “Sant Josep feu-lo dormir”.

Aquest projecte és una coproducció de Càntut, cançons de tradició oral, Fira Mediterrània de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’actuació serà a càrrec de:

  • Alba Careta: veu, trompeta, xiulet, percussions i carilló
  • Henrio: veu, guitarres, xiulet i carilló
  • Santi Careta: guitarres, veu i sintetitzador analògic
  • Tècnic de so: Adrià Serrano

El concert tindrà una durada d’1 hora aproximadament i tot seguit es servirà una copa de cava als assistents que podran gaudir amb els artistes en un entorn modernista inigualable.

Horari MATÍ. 12h i TARDA: 18h.

Preu: 25€ (inclou el Concert + Copa de cava amb els artistes)

*Places limitades

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià