Ingredients

Albergínia blanca, variat de bolets de temporada, pinyons torrats, avellanes torrades i pelades, ametlles torrades i pelades, porradel (o ceba tendra), julivert, vinagre agredolç, oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre mòlt.

Elaboració

  1. Escaliveu les albergínies al forn a 180º fins que estiguin cuites. Peleu-les i reserveu-les el mes senseres possible. Un cop fredes, talleu la polpa a trossos grans procurant que no es desfacin.
  2. Renteu i trossegeu els bolets. Saltegeu-los en una paella amb una gota d’oli.
  3. Tritureu un grapat de pinyons, ametlles i avellanes amb un bon raig d’oli i li afegiu la resta de fruits secs picats. Li afegiu les herbes fresques picades. Poseu a punt de sal i vinagre.
  4. Passeu per la planxa ben roent els trossos d’albergína amb una gota d’oli. Ho poseu en un plat, escampeu pel damunt els bolets i ho salseu amb la picada.

Et recomanem

Distintius de qualitat al Bages

Geoparc de la Catalunya CentralUNESCOBiospherePunt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)El Rebost del BagesRestaurants gastronòmicsEstrella MichelinDO Pla de Bages

Ves al contingut