El Restaurant Cal Miliu és situat al nucli de l’Estació de Rajadell, i gaudeix d’immillorables comunicacions, ja que es troba a un quilòmetre escàs de l’Eix Transversal (C-25), a la sortida 123.Va obrir les seves portes l’any 1975 i des del primer dia ofereix cuina de mercat elaborada amb productes de primera qualitat, com les ja tradicionals patates emmascarades, els peus de porc guisats, els fesolets o el reconegut pica-pica de Cal Miliu.

Disposa de diverses sales tant pel que fa a grups reduïts com a grans celebracions de tot tipus: banquets, convencions i reunions d’empresa.

Amb una àmplia varietat de plats típics de la gastronomia catalana així com també gran ventall de postres casolans, cuinats a l’estil casolà, i amb un tracte cordial i amable, el Restaurant Cal Miliu ha assolit una notorietat important al llarg dels anys.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià