El restaurant Cal Paradís, reuneix tots els requisits per a permetre gaudir de la cuina de muntanya en el seu ambient natural. S’hi destaquen els plats més típics de cada època de l’any, com son les calçotades a l’hivern, però també els menjars fets a la brasa i altres com el conill a les herbes, cansalada, patates emmascarades,etc. i ja en un altre pla, els cargols de muntanya i unes paelles excepcionalment bones (sempre per encàrrec), tant de peix com de carn.

Darrerament, s’ha incorporat la possibilitat de fer menús, que sempre es componen de plats de primera qualitat. A més, cal recordar que els plats del restaurant de Cal Paradís, es poden demanar per emportar.

També cal destacar que permet la celebració de dinars i sopars per a colles i grups, gràcies a la seva capacitat i també distribució. Es disposa de tres menjadors els quals tenen una capacitat variable entre les 12 i les 30 persones, fet que permet oferir un espai exclusiu per gaudir dels àpats.

En tractar-se de menjadors independents ubicats en unes antigues tines de vi, és possible fer-ne la reserva, podent al mateix temps concretar els plats i tancar un pressupost de grup per a l’àpat.

També ofereix servei de càmping.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri