“Tasta, ajuda i guanya!”

Ets un restaurant del Bages?

Adhereix-te a la campanya “Tasta, ajuda i guanya!”

 

Engeguem la campanya “Tasta, ajuda i guanya!” per a donar suport al sector de la restauració del Bages durant el tancament forçat a causa de les noves mesures per a frenar la COVID-19, amb la col·laboració del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages i l’Oficina de Turisme de Manresa.

 

En què consisteix la campanya?

Per a cada consumició d’un tiquet mínim de 25€ del restaurant en menjar a domicili o per emportar, el client pot optar a participar en un gran sorteig per guanyar una ampolla de vi DO Pla de Bages de les 1000 que se’n sortegen. 

 

Quin és l’objectiu de la campanya?

Incentivar que la població consumeixi la cuina dels restaurants del Bages amb entregues a l’establiment (take away) o a domicili durant les dues setmanes que els establiments han de romandre tancats com a mesura per evitar la propagació del coronavirus. 

 

Com a restaurant, com em puc adherir a la campanya?

Els restaurants que tinguin pensat oferir el servei d’entrega de menjar a l’establiment i/o a domicili i que vulguin adherir-se a la campanya només han de clicar al botó de sota i inscriure’s en un formulari. Participar a la campanya no té cap mena de cost per als restaurants. Queden excloses les grans cadenes de menjar ràpid.  

Adhereix-te a la campanya

 

 

Què he de fer com a restaurant un cop adherit a la campanya?

Un cop emplenat el formulari, us apareixerà una pantalla de confirmació amb un enllaç des d’on us podreu descarregar els materials de comunicació de la campanya, perquè en feu difusió a les xarxes socials i entre els vostres clients.

Important! Quan un client/a faci un tiquet mínim de 25€, l’heu d’informar de la possibilitat de participar al sorteig de 1000 ampolles de vi DO Pla de Bages, del procés d’inscripció per a participar al sorteig i cal que li remarqueu que ha de guardar el tiquet de compra com a comprovant per si resultés guanyador.  

Recomanem que imprimiu el display informatiu i que el situeu a prop del taulell on cobreu les entregues a l’establiment. Per a les entregues a domicili, podeu imprimir el flyer i incloure’l a la bossa de la comanda superior a 25€ per informar a la vostra la clientela. 

Les bases del concurs poden consultar-se aquí.

 

Què ha de fer el client?

 1. Fer una compra mínima de 25€ en el vostre establiment en menjar per emportar o a domicili.
 2. Entrar a https://bagesturisme.cat/sorteigtastaajudaguanya i introduir les dades a la butlleta digital en format formulari. Important! ha de guardar el tiquet de compra físic com a comprovant.  
 3. En cas de resultar guanyador/a, Bages Turisme s’hi posarà en contacte per correu electrònic, perquè passi a recollir l’ampolla de vi a l’Oficina de Turisme de Manresa. 
 4. En el moment de l’entrega, l’Oficina de Turisme de Manresa sol·licitarà el tiquet físic de compra com a comprovant que us ha fet la comanda i un document d’identitat (DNI, carnet de conduir, etc.) per a validar que es tracta del guanyador. 
 5. Només els majors de 18 anys poden participar en aquest sorteig, ja que no està permesa la venda o entrega d’alcohol a menors d’edat. 

 

Quina durada té la campanya i quan seran els sortejos?

 • La campanya s’inicia divendres 16 d’octubre i acaba l’1 de novembre, coincidint amb els 15 dies de tancament dels restaurants.  
 • El primer sorteig serà dilluns 26 d’octubre amb les participacions rebudes fins a dia 25 d’octubre. 
 • El segon sorteig serà dimarts 2 de novembre amb les participacions rebudes des del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre. 
 • En cas que no hi hagi 1000 participacions, s’allargarà la campanya fins arribar als 1000 guanyadors. 

 

A qui pretén beneficiar la campanya?

 1. Als restaurants de la comarca:
  • Incentivar les comandes i afavorir l’activitat durant aquest període crític de tancament 
  • Oferir un element de fidelització als clients dels restaurants a través d’un concurs
  • Afavorir una despesa d’un tiquet mínim de 25€
  • Promocionar-se a través dels canals de comunicació de Bages Turisme, el Gremi d’Hostaleria i Manresa Turisme. 
  • Recordar als consumidors que segueixen actius aquestes dues setmanes 
 2. Als consumidors: 
  • 1000 possibilitats de guanyar una ampolla de vi de la DO Pla de Bages
  • Gaudir de la cuina dels restaurants del Bages a casa
  • Fer costat als restaurants de la comarca i tot l’engranatge econòmic (productors, cellers, etc.)
  • L’oportunitat de tastar vins de cellers locals de la DO que potser no coneixen
 1. Cellers: 
  • Venda immediata de 1000 ampolles de vi, que possiblement deixarien de vendre als restaurants si romanen completament tancats i sense activitat. 
  • Donar a conèixer els vins que formen part de la ruta del vi de la DO Pla de Bages, ja que les ampolles guanyadores portaran una etiqueta amb un codi QR i el web de la ruta del vi de la DO Pla de Bages per a fer-ne divulgació. 

 

Com es farà difusió de la campanya “Tasta, ajuda i guanya!”?

 

Com es donaran a conèixer els guanyadors?

A través de les xarxes socials i el web de bagesturisme.cat . Es contactarà directament amb els 1000 guanyadors per a fer-los coneixedors del premi i informar-los del procés i lloc d’entrega. 

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià