El recorregut és una passejada circular agradable per camins i corriols del sector que formen el camí d’entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac en el qual es pot gaudir de diferents elements de patrimoni arquitectònic, cultural, geològic, natural i paisatgístic del sector de Vallhonesta, amb vistes excepcionals del Pirineu. L’itinerari està senyalitzat amb quatre plafons informatius, un mapa cartogràfic i una vintena de rètols que senyalitzen el camí.

Es recomana dur aigua i bon calçat i evitar fer-lo a l’estiu en hores de màxima insolació.

Enllaça amb l’itinerari a Sant Jaume de Vallhonesta (SL-C61) i amb l’etapa nº10 del sender GR-4 entre El Pont de Vilomara i Sant Vicenç de Castellet.


Punts d'interès turístic

Pedrera de Rubió, les restes del mas Serracanta, l’església de Sant Pere de Vallhonesta i Cal Campaner. A més a més des del coll de Sant Bernat es pot ascendir al Puigsoler, punt geodèsic que permet gaudir d’unes belles vistes panoràmiques. Al llarg del recorregut també es troben diverses barraques de vinya de pedra seca.

Aparcament / com arribar

Poble de Sant Vicenç de Castellet

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià