Una granja, una formatgeria, unes vinyes, un paller habilitat per a esdeveniments, una botiga de vins i formatges, espais de reunions, esdeveniments, celebracions, activitats de voluntariat corporatiu, team building, visites guiades, tastos de vins i formatges, càtering…

Formació 
El coneixement, la recerca i la formació són fonamentals per a l’enriquiment personal i laboral. Us presentem un programa dirigit a les empreses i als seus treballadors posant les eines necessàries per treballar i fer equip. Un programa per empreses i entitats que vulguin desenvolupar una activitat fora del seu àmbit laboral per enfortir i millorar les relacions laborals, la productivitat i l’actitud a la feina. Els tallers formatius es fonamenten en el lideratge, l’automotivació, la gestió del canvi, els valors, el treball en equip, la gestió del temps i la bona comunicació.

Voluntariat corporatiu
A Urpina acollim activitats de voluntariat corporatiu, una experiència única per a empreses i entitats que volen fomentar valors com la solidaritat i la cooperació entre els seus treballadors/es. Viureu una jornada de compromís social on podreu explorar les vostres habilitats, el talent i les capacitats per ajudar a millorar la societat.

Team building
Comparteix una experiència diferent i emocioneu-vos amb vostres equips i companys de feina. Viu una experiència fantàstica en comú i aconseguireu crear un major grau de complicitat i de companyonia.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri