Una granja, una formatgeria, unes vinyes, un paller habilitat per a esdeveniments, una botiga de vins i formatges, espais de reunions, esdeveniments, celebracions, activitats de voluntariat corporatiu, team building, visites guiades, tastos de vins i formatges, càtering…

Formació 
El coneixement, la recerca i la formació són fonamentals per a l’enriquiment personal i laboral. Us presentem un programa dirigit a les empreses i als seus treballadors posant les eines necessàries per treballar i fer equip. Un programa per empreses i entitats que vulguin desenvolupar una activitat fora del seu àmbit laboral per enfortir i millorar les relacions laborals, la productivitat i l’actitud a la feina. Els tallers formatius es fonamenten en el lideratge, l’automotivació, la gestió del canvi, els valors, el treball en equip, la gestió del temps i la bona comunicació.

Voluntariat corporatiu
A Urpina acollim activitats de voluntariat corporatiu, una experiència única per a empreses i entitats que volen fomentar valors com la solidaritat i la cooperació entre els seus treballadors/es. Viureu una jornada de compromís social on podreu explorar les vostres habilitats, el talent i les capacitats per ajudar a millorar la societat.

Team building
Comparteix una experiència diferent i emocioneu-vos amb vostres equips i companys de feina. Viu una experiència fantàstica en comú i aconseguireu crear un major grau de complicitat i de companyonia.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià