Sallent

Festa de la tapa i la cervesa

Dissabte 26 d'octubre

Organitza:

Plaça de Sant Antoni Maria Claret

FESTA DE LA TAPA I LA CERVESA

Gaudeix de la Festa de la tapa i la cervesa dissabte 21 d’octubre

El penúltim dissabte d’octubre, la Unió de Botiguers i Comerciants organitza aquesta festa. Per un dia, la principal plaça de la vila esdevé un gran aparador on tots els restaurants i bars del poble ofereixen les seves millors tapes juntament amb una gran varietat de cerveses artesanals de diferents productors. Vine a fer una volta per a gaudir i conèixer la vila de Sallent i la seva gent.

Vídeo

Lloc: Plaça Sant Antoni Maria Claret

Horari: de les 11:30 del matí a les 12 de la nit

Aparcament:

Com arribar al centre de Sallent:

  • Amb vehicle propi: agafar la sortida 62 Sallent sud des de la C-16 i  i avançar pel carrer de l’Estació fins arribar al centre.
  • Amb transport públic: cal agafar la línia d’autocars d’Alsa i baixar a la parada del centre (on hi ha el semàfor i el pont vell).

On dormir: http://www.sallentturisme.cat/allotjaments

On menjar: http://www.sallentturisme.cat/restauracio

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Punt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Ves al contingut