Buggy&Adventure Barcelona és una agència de viatges i lloguer de buggies de gamma alta a menys d’una hora de Barcelona. Ens trobem en una ubicació única, envoltats de bosc i amb unes vistes impressionants de Montserrat. Castellfollit de la Boix és un lloc rural i amb una gran extensió forestal ideal per gaudir de la natura.

Oferim un servei integral i exclusiu perfecte per a grups reduïts que busquin una activitat d’aventura. Un guia professional acompanya totes les nostres rutes per garantir el millor servei i seguretat. Els nostres clients són tant locals com internacionals és per això que oferim les rutes i viatges en Català, Espanyol, Anglès i Francès.

Com a agència de viatges i lloguer buggy també disposem de transport propi per poder moure la nostra flota de buggies per Espanya, Portugal, Andorra, el Marroc entre d’altres. La nostra capacitat de mobilitat és perfecta per a esdeveniments corporatius, viatges d’incentiu i activitats de team building, sigui com a activitat principal o complementària.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri