Viu una matinal per llepar-se’n els dits amb els tallers d’alimentació que ofereix Món Sant Benet. Diferents propostes de tallers amb la cuina i l’alimentació com a eixos centrals i amb l’objectiu de posar en valor els productes de temporada i la importància de seguir una dieta equilibrada. Amb la complicitat de la Fundació Alícia, els tallers familiars sobre alimentació són una activitat participativa i dinàmica que busca apropar la cuina als més petits i aprendre tot divertint-se.

Delícies d’Alícia. Receptes refrescants. Ens posarem el davantal i farem diverses receptes refrescants per a l’estiu. Des de la cuina didàctica de la Fundació Alícia, a més, de combatre la calor, aprendrem tècniques per menjar millor a través de divertides receptes basades en els bons hàbits alimentaris, gelats, gelatines i granissats ens esperen… Una autèntica delícia!

Empatx d’estiu. Voleu saber quines són les verdures, hortalisses i fruites que podem trobar a l’estiu? En aquest taller elaborarem unes delicioses receptes amb productes de temporada com la síndria, el carbassó que ens ajudaran a conèixer diferents maneres de tastar els fruits del bon temps. Qui s’atreveix a preparar una deliciosa coca de recapte?

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià