Us esperem a la Granja Escola Les Pedreres per gaudir d’un dia diferent en família en un entorn rural i agrari de la pagesia catalana.

Volem que la vostra experiència sigui divertida, però que a més suposi un aprenentatge amb sentit. Els nens i nenes podran veure i tocar els animals més característics de la pagesia catalana: gallines, oques, ànecs, xais, burros, porcs, conills, cabres… Els podran donar de menjar, i fins i tot donar biberó als més petits.

Una activitat perfecte per a fer en família enmig d’un lloc natural d’aprenentatge molt diferent dels espais urbans a què sovint estan acostumats, on els nens i nenes poden explorar i descobrir. El nostre entorn afavoreix el joc, l’exploració, la compartició i el respecte per la natura i els animals. Podreu viure per unes hores la vida tradaicional de la pagesia catalana dedicada a la ramaderia.

La Granja està perfectament equipada perquè si ho voleu us hi quedeu a dinar o hi pugueu celebrar una festa d’aniversari sense que us hàgiu de preocupar de res.

Us convidem a conèixer la granja de primera mà i formar-ne part per un dia!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri