Us esperem a la Granja Escola Les Pedreres per gaudir d’un dia diferent en família en un entorn rural i agrari de la pagesia catalana.

Volem que la vostra experiència sigui divertida, però que a més suposi un aprenentatge amb sentit. Els nens i nenes podran veure i tocar els animals més característics de la pagesia catalana: gallines, oques, ànecs, xais, burros, porcs, conills, cabres… Els podran donar de menjar, i fins i tot donar biberó als més petits.

Una activitat perfecte per a fer en família enmig d’un lloc natural d’aprenentatge molt diferent dels espais urbans a què sovint estan acostumats, on els nens i nenes poden explorar i descobrir. El nostre entorn afavoreix el joc, l’exploració, la compartició i el respecte per la natura i els animals. Podreu viure per unes hores la vida tradaicional de la pagesia catalana dedicada a la ramaderia.

La Granja està perfectament equipada perquè si ho voleu us hi quedeu a dinar o hi pugueu celebrar una festa d’aniversari sense que us hàgiu de preocupar de res.

Us convidem a conèixer la granja de primera mà i formar-ne part per un dia!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià